Ik mag van kleur veranderen. Ik mag mezelf herschrijven. Ik ben één van de mogelijkheden om naar de werkelijkheid te kijken. Zoals wij dat allemaal zijn: mogelijkheden om naar de werkelijkheid te kijken. -Elisabeth Isabelle-Frida Kahlo (by Guillermo Kahlo)

In je kracht staan. Eigen keuzes maken. Het leven met twee handen grijpen en vormgeven, wars van conventies. Frida Kahlo blijft me inspireren. 

--->NIEUW AANBOD: INDIVIDUELE COACHING voor vrouwen tussen de 25j en de 45j.

Samen met jou kijken we naar jouw vragen en/of noden.We kijken met systemische blik naar wat zich aandient, waar jouw grootste potentie zit, waar je afscheid van hebt te nemen en naar wat jou nu kracht geeft. 
Erkennen van datgene wat er is, is één van de grote krachtige pijlers uit het systemisch werk. Dat kan met kleine of grotere rituelen, het uitspreken of opschrijven van een transformerende zin of het creëren van een symbool. We kijken naar wat zich aandient, naar waar de meeste energie zich bevindt.
Via systemische opstelling met stenen en/of diverse materialen kunnen we een blik werpen op wat het 'wetende veld' kenbaar wil maken.
Mogelijke thema's: keuzes mogen/durven/willen maken, onvrede over werk of relatie, terugkerende patronen in specifieke gebieden in jouw leven, je leven graag meer vormgeven dichter bij jouw waarden en normen, krachtiger en/of duidelijker willen communiceren...

Het resultaat van een sessie kan zijn: een wisseling van perspectief, een stap in een werkelijke verandering, het ontdekken van elementen die voor jou 'een blinde vlek' waren, het kunnen doorhakken van knopen, het transformeren van vastzittende energie, het toe-eigenen van meer levensvreugde en levenskwaliteit, meer en steviger in je eigen kracht kunnen staan.

Voor meer info: Elisabeth Isabelle


--->AANBOD van anderen:
Leergang systemisch & energetisch werk: dare to see - dare to be
Start 1&2 december. Met Ria Verlinden, Bart De Coninck en Stan Lifschitz. Voor meer info: Ria VerlindenWarme groet!
Elisabeth Isabelle