2017 een nieuwe adem


Workshops:

BABUSHKA ​Grootmoeders – Kleindochters

9 april

​Een bijzondere dag waarin de verbinding tussen grootmoeder en kleindochter centraal staat. Via artistieke creatie, kleine rituelen en het vertellen van verhalen aan elkaar leren grootmoeders en kleindochters elkaar op een andere manier kennen. De eigen plek op de intergenerationele lijn wordt hierdoor verstevigd.
Wat geef je je kleindochters cadeau tijdens dit leven? Welke ervaring wil je hen schenken? En voor de kleindochters: ben je nieuwsgierig naar een ‘andere kant’ van je grootmoeder? En wat zou jij haar willen schenken? En hoe kijken jullie beiden naar de vrouw die jullie verbindt; de dochter van de grootmoeder, de moeder van de kleindochter?
De dag wordt geweven door het samen creëren van een ritueel kunstwerk, door zang, dans en spel.


Voor meer info zie: Babushka


 

WILDE VROUW - WOEDE & LEIDERSCHAP I

3 maart óf 12 maart

Veel vrouwen dragen een woede met zich mee. Vaak voelen ze die al niet meer.
​Geïmplodeerd wandelen ze door het leven. Tot er een (andere) bom ontploft.
Hoe verhouden we ons tot woede? Wat leert woede ons? Kunnen we onze woede voelen zonder ons erin te verliezen?
Leiderschap over ons eigen leven betekent o.a. het constructief kunnen uiten van onze woede én helder op onze eigen benen blijven staan.

Je kunt je verwachten aan ontspannings- en aardingsoefeningen. Als je gegrond op je eigen benen staat, kan woede gemakkelijker gekanaliseerd worden. Daarnaast werken we rond ademhaling en stemgebruik. Via visualisaties en persoonlijke coaching krijg je steeds meer zicht op welke woede er in jou leeft en wat zij je leren kan. Hoe meer we geaard zijn en stevig staan in ons eigen verhaal, onze eigen thema's én in ons eigen lichaam, hoe beter we de regie in handen hebben van ons eigen leven. Niet om het te beheersen, maar om het op constructieve wijze te beheren.
Voor mij betekent leiderschap staan in je eigen kracht. 


Workshop op 3 óf 12 maart in The Healing Garden Sint-Martens Latem. 
Voor meer info zie: WOEDE EN LEIDERSCHAP I 

Het vervolg op deze workshop vindt plaats op 18 maart. Dan kijken we via systemische blik naar onze woede en ons eigen leiderschap: Woede en leiderschap II


krachtig leiderschap


Vlindergroet!

Elisabeth Isabelle